DeLimes Netwerkmiddag Oost 14 februari 2014 in Arnhem

We zijn dit keer te gast bij het Wijkcentrum De Lommerd in de dynamische wijk Het Spijkerkwartier in Arnhem. Dit wijkcentrum wordt gerund door een voor de wijkbewoners. De initiatiefnemers hebben dan ook een interessant beeld over het creëren van een wijkeconomie.

Op ons bezoek worden we meegenomen in een kort overzicht van het recente verleden.

Zo is het beheer en de programmering van de activiteiten van De Lommerd geheel in de hand is van de wijk zelf. Daarnaast speelt het dak van het centrum binnenkort een grote rol bij het opwekken van eigen energie in het initiatief ‘SpijkerEnergie’. Maar er zijn veel meer zaken die we met elkaar kunnen delen over de mogelijkheden van een wijkeconomie, zoals nu ontstaat in het Spijkerkwartier. Daarvoor gebruiken we de rest van de middag.

Praktische gegevens:

Wanneer : vrijdag 14 februari 2014

Tijd : inloop vanaf 13.30 uur, start 14.00 uur.

Afsluiting : rond 17.00 uur met een borrel. En omdat we een enerverende middag verwachten, is het goed mogelijk dat we rond 17:00 uur nog lang niet uitgesproken zijn. Daarom is het ook mogelijk om na de borrel een eenvoudige maaltijd te gebruiken bij het inpandige restaurant.. (Ook aanrader voor mensen die nog een stuk moeten rijden nadien!) De kosten hiervan zijn €15,- ter plaatse te voldoen . Reserveren is wel nodig en tegelijk te doen bij je aanmelding voor de middag.

Locatie : Wijkcentrum De Lommerd: Spijkerstraat 185a (*)
6828 DC ARNHEM

Aanmelden : gratis per mail bij [email protected]

Parkeren (*):

Het wijkcentrum heeft zeer beperkte parkeermogelijkheden.

Parkeren kan goed in de twee parkeergarages in de buurt: (Zet in navigatie)

Parkeergarage Musis Sacrum: Velperbinnensingel 2, 6811 BP Arnhem
Parkeergarage Velperpoort: Ir. Van Muylwykstraat 175, 6828 BN Arnhem

Behoudens de maaltijd, wordt de rest van ons verblijf geheel aangeboden door het wijkcentrum. Echter een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld en kan worden gedeponeerd in het spaarvarken die op een strategische plaats zal worden opgesteld. Graag tot 14 februari!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *